Votaré a Jordi Sebastià, Primavera Europea

Imatge

Jo votaré Primavera Europea. Votaré sense ganes i amb el convenciment que el meu vot no canviarà res, però ho faré perquè el candidat d’esta coalició, o com deia Tona en un post, “esta mandanga”, ha estat un digníssim alcalde de Burjassot que ha demostrat una qualitat humana inigualable i una formidable capacitat de resistència davant les inclemències dels feixistes. Jordi Sebastià, candidat per Compromís i cap de llista d’esta nova coalició europea, és l’únic motiu pel que m’acostaré a les urnes este diumenge.

El Parlament europeu és un tauler de joc corrupte, ferit de mort pels qui el defensen i veneren; s’ha convertit en un espai de repressió econòmica per als pobles d’Europa i una al·legoria a la desídia especulativa de la Troika. Perquè, no ens enganyem, qui mana al vell continent no són ni els conservadors, ni els socialistes, ni els liberals ni molt menys els verds. Són les oligarquies de sempre, els grans bancs i la casta extractiva que vetllarà pels seus interessos coste el que coste.

Votaré tot i saber que el que faig no és cap acte democràtic, sinó un sospir perquè la veu del meu poble puga sentir-se enmig d’una llobera insaciable. Votaré perquè Jordi Sebastià i Compromís puguen elevar el nom del nostre poble a Europa i es denuncien les nostres deficiències i l’expoli a què estem sotmesos. Amb un últim espentonet, els valencians tindrem veu pròpia a les files de l’esquerra europea per a lluitar contra els fantasmes que assolen Europa i el nostre poble. No canviarem res perquè l’enemic, com deia Joan Cabot, és eteri, està lluny i no mostra la cara, però segur que aprofitarem l’ocasió per fiscalitzar i denunciar la vilesa del feixisme.

Lola Johnson acaba de dimitir, i que dimitisca algú en estos temps és un miracle. Però no li atribuïm el mèrit a la complaent i corrupta periodista, sinó a un esforç polític de Compromís per a depurar responsabilitats pel tancament de RTVV ara fa més de mig any. Fets com estos demostren que, amb totes les discrepàncies que es vulguen, Primavera Europea i Jordi Sebastià asseguren diligència i mà dura contra la casta i el rosari.

Siga com fóra, anime a votar diumenge tota aquella gent que, com jo, li importa ben poc el Parlament europeu. Els anime perquè, com a mínim, amargarem la nit electoral als fills de puta que eixiran als balcons per a dir-nos que la democràcia ha guanyat. Per sort, Lola ja no obrirà més botelles de vi espumós valencià.

Anuncis

Deixa un comentari amb el teu nom real

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s